Veelgestelde vragen

Afhankelijk van het aantal spelers en de ervaring van deze spelers duurt de game gemiddeld 1 tot 1,5 uur bij de game 'ontvoerd' en 15, tot 2 uur bij de game 'vermoord'.

De game is geschikt voor jong en oud. De game kan wel als spannend worden ervaren voor jonge kinderen. Kijk daarom eerst samen de trailer! Dan weet je al een beetje wat je te wachten staat.

Jazeker! De game is geheel Nederlandstalig, maar is ook vanaf een (vakantie)adres in het buitenland te spelen.

Ontvoerd: Nee, je hebt geen printer nodig. Als je wilt kan je de ondersteunende documenten printen, maar het is zeker niet noodzakelijk om de game te kunnen spelen! 

Vermoord: We raden vanuit de ervaring van eerdere testteams het printen van de documenten aan. Ben je digitaal handig met bijv. je smartphone of tablet? Dan is het ook zeer goed te doen zonder geprinte documenten.

Nee, als de webbrowser waarop je de game speelt  afgesloten wordt zal hij (afhankelijk van uw cookie instellingen) bij het opnieuw opstarten weer vragen om je wachtwoord. Dit wachtwoord kun je maar 1x invoeren. Dus laat de game open staan als je hem later wil hervatten.

Deze game is niet geschikt voor op je mobiele telefoon.

De game werkt het beste in Google Chrome.

Per huishouden kun je dan een game bestellen, als je tegelijk inlogt kun je gewoon tegelijk spelen met verschillende huishoudens! Er zit geen timer op de games dus houd zelf goed de tijd bij als je er een wedstrijdelement aan wil vasthangen!

Jazeker! Je ontvangt direct een mailtje met daarin alle benodigde informatie en jouw persoonlijke toegangscode. Veel speel plezier!

Je persoonlijke wachtwoord is onbeperkt geldig. Let wel op: elk wachtwoord is maar 1x te gebruiken!

Doet je wachtwoord wat je van ons via de mail hebt gekregen het niet als je de game wil opstarten? Hieronder een paar mogelijkheden waar het mis kan gaan.

 

Check even goed of je alles in hoofdletters hebt ingevoerd.

Is het de letter O of het cijfer nul? Check even of je hier niet per ongeluk een foutje in hebt gemaakt.

Er zijn wat foutieve codes door Social Deal uitgegeven bij de game 'VERMOORD'. Begint je code met de R? En doet jouw wachtwoord het niet? Volg dan onderstaande stappen. LET OP DIT GELD ALLEEN VOOR DE GAME VERMOORD!

Stap 1: Refresh de voucher -> Open de voucher van social deal opnieuw in je app van Social Deal.
Stap 2: Als het goed is verschijnt er nu een nieuwe code bestaand uit 6 tekens in het blauw.
Stap 3: Voer deze blauwe nieuwe code in op de activatie pagina : https://escape.funkeymedia.nl/social-deal-vermoord/
Stap 4: Je krijgt een nieuwe mail met geldig wachtwoord.
Werken bovenstaande stappen niet? Neem dan contact op met Social Deal, zij kunnen je aan een correcte code helpen!

Werkt de kortingscode niet? Neem dan via escape@funkeymedia.nl even contact met ons op. Of laat het weten via Whatsapp: 085 0608326.

 

Neem contact met ons op!

In verband met de vakantie periode zijn we vanaf 11 augustus tm 26 augustus even minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Heeft u toch een dringende vraag? Dan adviseren we te whatsappen of mailen en we proberen u alsnog binnen 48 uur te woord te staan.

Heb je de veelgestelde vragen al gevonden? Kijk eerst eens of je vraag misschien daar al beantwoord wordt! Niet? Dan kan je ons altijd een berichtje sturen uiteraard! Gemiddeld reageren wij tussen de 1 en 3 dagen. Heeft je vraag haast? Via Whatsapp zijn we het beste bereikbaar (085 06 08 326).